Βρείτε μας:

Κων/νου Καραμανλή 65 Ελευθέριο - Κορδελιό,

Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ: 10:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Μηχανολογικό – Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης (Μηχανολογικό) βρίσκεται στην αρχή της οδού Πόντου, κοντά στη Λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης.

Για να πάμε εκεί ακολουθούμε έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Α. Με λεωφορείο Ο.Α.Σ.Θ.
Το λεωφορείο που πηγαίνει στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι το νούμερο 9 της Λαχαναγοράς. Η αφετηρία του είναι στην πίσω πλευρά του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και η στάση στην οποία πρέπει να κατεβούμε λέγεται “Διασταύρωση”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στον οδηγό του λεωφορείου είτε στο site του Ο.Α.Σ.Θ.

Β. Με ΤΑΞΙ
Ζητάμε από τον οδηγό να μας πάει στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης (Μηχανολογικό), δίπλα στο παλιό Δημόσιο Α’ ΚΤΕΟ.

Γ. Με κάποιο όχημα (αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα)
Για να πάμε με αυτοκίνητο πηγαίνουμε είτε από την Εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης είτε από το δρόμο της Λαχαναγοράς. Για να κατευθυνθούμε προς τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης πρέπει να πάρουμε μέσω του κυκλικού κόμβου την έξοδο για την οδό Πόντου (βρίσκεται ακριβώς πριν την έξοδο για Κατερίνη και Αθήνα). Αφού βγούμε στην αρχή της οδού Πόντου στρίβουμε στην πρώτη αριστερή στροφή που θα συναντήσουμε, η οποία βρίσκεται περίπου στα 200 μέτρα. Στο τέλος αυτού του δρόμου βρίσκεται το κτίριο του Μηχανολογικού.

Για να δώσουμε τις θεωρητικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οποιασδήποτε κατηγορίας (εξετάσεις σημάτων) ανεβαίνουμε στον 1ο όροφο. Στα αριστερά μας βρίσκεται η αίθουσα των εξετάσεων (απέναντι από τα γραφεία των υπαλλήλων).
Δεν ξεχνάμε να έχουμε μαζί μας την ταυτότητά μας και την καρτέλα υποψήφιου οδηγού, την οποία παίρνουμε από την σχολή.

Επιπλέον, ακριβώς δίπλα στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (Πίστα) για τα μαθήματα καθώς και για τις πρακτικές εξετάσεις δίκυκλων μοτοσικλετών.

Παρακάτω βλέπουμε την μπροστινή όψη του κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Μηχανολογικό).

Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης

 

 

 

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης: http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=148&at=2&g=302