Βρείτε μας:

Κων/νου Καραμανλή 65 Ελευθέριο - Κορδελιό,

Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ: 10:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Θεωρητική Εκπαίδευση Υποψήφιων Οδηγών

ΤΕΣΤ KOK – Συνεργαζόμενες Σχολές

Μια εύκολη λύση για την καλύτερη εκμάθηση των ερωτήσεων των θεωρητικών εξετάσεων!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ

Η σχολή μας είναι επίσημος συνεργάτης της καινοτόμας εφαρμογής TestKOK, όπου σας εγγυάται 100% επιτυχία στις εξετάσεις των σημάτων.
Μέσω της εφαρμογής οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν καλύτερα με τα σήματα και με τις ερωτήσεις που αφορούν κάθε κατηγορία διπλώματος, έχοντας προσωποποιημένους κωδικούς για την είσοδό τους στην εφαρμογή.
Επιπλέον, οι μαθητές έχουν στη διάθεσή τους την δυνατότητα επιλογής διάφορων βοηθειών, μέσω της εφαρμογής, για την καλύτερη κατανόηση των ερωτήσεων.
Το διάβασμα πλέον αποτελεί ένα διαδραστικό τρόπο εκμάθησης!

Οι γλώσσες εκμάθησης και εξέτασης των ερωτήσεων για την απόκτηση διπλώματος οποιασδήποτε κατηγορίες είναι τέσσερις. Αυτές είναι τα Ελληνικά, τα Αγγλικά, τα Ρώσικα καθώς και τα Αλβανικά. 

Παρακάτω παρατίθεται ένα βίντεο παρουσίασης του TestKOK.gr.

Πλέον μπορείτε να κάνετε μία δοκιμή του ΤestKOK.gr για οποιαδήποτε κατηγορία διπλωμάτων ή Π.Ε.Ι. επιθυμείτε στην ιστοσελίδα της εφαρμογής TestKOK.gr

TESTKOK-LOGO

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) είναι ο οδηγός για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου και το πολυτιμότερο βοήθημα για την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Πέραν της εφαρμογής TestKOK, για την απόκτηση διπλώματος οποιασδήποτε κατηγορίας μπορείτε να διαβάσετε και τα εγχειρίδια επιμόρφωσης των υποψήφιων οδηγών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους που ακολουθούν και να κατεβάσετε τα εγχειρίδια επιμόρφωσης υποψηφίων οδηγών μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, φορτηγών καθώς και λεωφορείων που εκδόθηκαν από κοινού από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Θεωρητική εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών αυτοκινήτων

Θεωρητική εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών μηχανών

Θεωρητική εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών φορτηγών

Θεωρητική εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών λεωφορείων

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.