Βρείτε μας:

Κων/νου Καραμανλή 65 Ελευθέριο - Κορδελιό,

Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ: 10:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βγάλτε δίπλωμα αυτόματου αυτοκινήτου απλά και εύκολα! Στη σχολή οδηγών Αλέξανδρος δίνεται η δυνατότητα μαθημάτων με αυτόματο αυτοκίνητο.

Σε γενικές γραμμές και σύμφωνα με έρευνες, η οδήγηση στο κάθισμα ενός «αυτόματου» αυτοκινήτου είναι πιο ομαλή και πιο εύκολη από ότι στα χειροκίνητα.

Στη σχολή μας μπορείς να επιλέξεις αν τα μαθήματα σου θα γίνουν με αυτόματο ή χειροκίνητο όχημα. Το αυτόματο όχημα δεν έχει μοχλό συμπλέκτη κάτι που βοηθάει στο να είναι πιο ξεκούραστο, πιο απολαυστικό και το κυριότερο όφελος είναι ότι ο εκπαιδευόμενος συγκεντρώνεται 100% στο δρόμο και στη σωστή εφαρμογή του Κ.Ο.Κ χωρίς να αποσπάει την προσοχή του.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την εκμάθηση σε αυτόματο όχημα, καθώς επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οδηγοί που οδηγούν όχημα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έχουν μικρότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα με υπαιτιότητα τους καθώς είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι στο δρόμο και έχουν λιγότερο άγχος αλλά και λιγότερη κούραση ιδίως σε διαδρομές με αυξημένη κυκλοφορία.

Στη σχολή μας πραγματοποιούνται μαθήματα αυτόματου αυτοκινήτου. Το όχημά μας είναι ειδικά επιλεγμένο για την ορθή εκμάθηση της σωστής οδικής σας συμπεριφοράς. Το όχημα της σχολής μας είναι Nissan Micra.

Παρακάτω φαίνεται και στις φωτογραφίες η μπροστινή και η πίσω όψη του οχήματος της σχολής μας.

ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
                            Nissan Micra: Μπροστινή και πίσω όψη
Δυνατότητα απόκτησης άδειας οδήγησης και για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα!

Η οδήγηση δεν είναι προνόμιο για λίγους! Αποτελεί δικαίωμα όλων! Τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) επουδενί δε στερούνται αυτού του δικαιώματος της οδήγησης. Ευαισθητοποιημένοι από αυτό το γεγονός στη σχολή μας το αυτόματο όχημα εκπαίδευσης είναι προσαρμοσμένο και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και με κινητική αναπηρία. έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη η εκμάθηση όλων των απαραίτητων γνώσεων για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου καθώς και η απόκτηση εμπειρίας κάτω υπό κανονικές οδηγικές συνθήκες.
ΑΜΕΑ

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε μπορείτε είτε να μας καλέσετε είτε να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

TesKok για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις σημάτων!!!