Βρείτε μας:

Κων/νου Καραμανλή 65 Ελευθέριο - Κορδελιό,

Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ: 10:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Τα οχήματα της σχολής μας

Τα οχήματα μας έχουν επιλεγεί με πρωτεύον κριτήριο την ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου, για την άνετη και ξεκούραστη εκπαίδευση του μαθητή αλλά και για την βέλτιστη εκμάθηση όλων των στοιχείων που θα χρειαστούν στην καθημερινή τους οδήγηση. Είναι ευέλικτα στο δρόμο λόγω των κυβικών και του μικρού μεγέθους τους, κάτι το οποίο κάνει την εκμάθηση πολύ πιο εύκολη και άνετη για τους μαθητές μας, προσφέροντας τους την σιγουριά για ασφαλή οδήγηση.

Επιπλέον, σημαντικό στοιχείο για την επιλογή του αυτόματου αυτοκινήτου είναι και η εκπαίδευση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Κανένας δεν μπορεί να στερηθεί το δικαίωμα της άδειας οδήγησης. Κυρίως άτομα που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να βγάλουν δίπλωμα λόγω μη εύρεσης του κατάλληλου αυτοκινήτου. Σαφώς και αυτό το γεγονός συνέβαλλε στην απόφαση μας για την επιλογή του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού μας οχήματος.

Τα δύο οχήματα της σχολής μας είναι μάρκας Opel Corsa ενώ το αυτόματο αυτοκίνητο είναι Nissan Mirca. Τα οποία φαίνονται παρακάτω.